• +47 90683889
Hjem»Kultur-Reiser

Kultur-Reisers reisetilbud i 2016

KULTUR-transparent.jpgVil da ha våre nyhetsbrev tilsendt kan du gå inn på lenken her
 

Vi har ønsket å videreføre Kultur-Reisers virksomhet med mange av de samme programkonseptene som firmaet hadde tidligere. Samtidig har vi ønsket å videreutvikle de gamle ideene og har nå delt reisene i:

  • Konsert- og operareiser
  • Historiske reiser

Dette har vært mulig takket være stor velvillighet fra Lars Eike, som har overlatt Kultur-Reisers varemerke, programmer og kontaktnett til oss. Vi har nå som mål å sette opp en rekke av de samme reisemål og programmer som Tone Eike tidligere hadde. Gå inn på reisene under og finn noe som kan trigge reiselysten.

Konsert- og operareiser

Silenzio-1
Teatro del Silenzio midt ute i Toscana.

(UTSOLGT)Andrea Bocellis operakonsert 2016

Toscana 29. juli - 2. august:

Hvert år i de siste 11 år har Andrea Bocelli kommet tilbake til sin fars gård i landsbyen Lajatico i Toscana for å gjennomføre en konsert for sine tidligere naboer. Gården drives i dag av hans bror, og tilhørerskaren som deltar på konserten, har økt drastisk. Nok en gang vil vi skaffe billetter til neste års midnatts opera-konsert med Andrea Bocelli. De vil vi gjerne dele med deg! Hvert år samles noen tusen mennesker på Teatro del Silenzio for å få denne kulturopplevelsen i den toscanske sommernatten. Er du rask kan du også få være med.
Les mer

Historiske reiser

Pyramiden-2
Pyramiden - opprinnelig svensk i dag russisk spøkelsesby.

Bergverks- og fangsthistorie på Svalbard

Svalbard 12.-15. august:

Nok en gang vil Vinreiser og opplevelser sette kursen mot nord, blant isbjørner og isfjell, for også å finne store kulinariske opplevelser. På Svalbard finner vi i følge ekspertene noen av Norges beste restauranter med tilhørende vinkjellere. Dessuten har Norge siden 1925 hatt en spennende bergverkshistorie på Svalbard. Siden Willem Barentsz oppdaget Svalbard i 1596 har det vært mye dramatikk rundt fangstliv og utforsker-ekspedisjoner. Dette kommer til å bli en historisk langhelg der vi også vil få fantastiske naturopplevelser.
Les mer

Picasa
Samarkand, et kjent stoppested på Silkeveien.

Silkeveien gjennom Usbekistan

Usebekistan 21. oktober - 1. november:

Krydderier var en gang den viktigste handelsvaren som gikk langs Silkeveien, men også andre kostbarheter som silke, parfyme og gull. I 1500 år var Silkeveien verdens viktigste handelsrute. Fra Guangzhou i Kina buktet det 8000 kilometer lange nettverket av handelsveier seg over fjell og stepper mot vest til Europa. Vi skal gå inn på en liten bit av den lange veien - Samarkand i dagens Usbekistan. Vi besøker også Tashkent, Aralsjøen og Bukhara.
Les mer

Bhutan-14

Tordendragens kongerike

Langtur til Bhutan, Sikkim og Darjeeling (26. nov. - 7. des.):

Vi reiser til Bhutan, som langt opp til moderne tid har vært et svært så lukket land for den vestlige verden. Tordendrakens rike er det blitt kalt, der det ligger innelukket midt oppe i Himalaya. Her skal vi få se både bhutanenes seiersrike borg, som bidro til at kongedømmet forble selvstendig på 1600-1700 tallet. Vi skal opp til Tigerens hule, som er et munkekloster oppe i fjellene. Hvis været tillater det, kan vi se Himalayafjellene helt opp til over 8 000 meter. Videre skal vi på te-smaking i Darjeeling samt mye mer.
Les mer

Tips en venn Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS